• icon-phone

    +36-20-279-1476 DEBRECEN

    +36-20-258-4061 SZEGED

    Telefonáljon most vagy

    Meggyógyulsz.com orvos válaszol

1. Hűségbónusz

Ha Ön annyira elégedett a szolgáltatásunkkal, hogy ajánlja azt szeretteinek, barátainak, ismerőseinek, Ők eljönnek hozzánk és igénybe veszik valamelyik kivizsgálásunkat, ezt mi Önnek 4000 forint Hűségbónusszal háláljuk meg.  Ez azt jelenti, hogy Ön minden ajánlott vendég után kap 4000 Ft bónuszt, melyet felhasználhat kezelésekre, kontrollvizsgálatokra, Nonstop Doctor készülék vásárlásra, és akár el is ajándékozhat.

2. Születésnapi és névnapi ajándék tőlünk Önnek

Ha Ön a születésnapján vagy épp a névnapján jön hozzánk teljes körű kivizsgálásra, ajándékba adunk egy 5500 Ft értékű kezelést! Ez a mi ajándékunk Önnek!

3. Családi kedvezményünk 10%

Ha családtagjaival együtt jön teljes körű kivizsgálásra, és minimum hárman egyszerre jelentkeznek be kivizsgálásra, akkor szolgáltatásainkból 10% kedvezményt adunk Önöknek. Ez a kedvezmény az első vizsgálatra és az első terápia kezeléseire  vonatkozik.

4. Egészségpénztári kedvezmény 10%

Amennyiben Ön tagja valamelyik szerződött egészségpénztár partnerünknek, ebben az esetben Ön jogosult a szolgáltatásaink árából 10% kedvezményre. Ez a kedvezmény kizárólag a szolgáltatásokra vonatkozik, tehát vizsgálatokra, kezelésekre és kontrollvizsgálatokra. Nézze meg ide kattintva: Partnereink, hogy az Ön pénztára szerződött partnerünk-e, és amennyiben igen, ezt jelezze felénk az első találkozáskor, így biztosan megkapja majd az Önnek járó kedvezményt.

Fontos! A különböző kedvezmények össze nem vonhatók.

A családi kedvezmény csak az első terápiára vonatkozik, amely magába foglalja az első vizsgálati csomagot és az ekkor előírt kezeléseket. Ezzel is meg akarjuk könnyíteni az Ön anyagi dolgát, hisz így gyermekeit, párját, további szeretteit is el tudja hozni egyúttal. A kontrollvizsgálatra viszont már nem vonatkozik a kedvezmény, ugyanis a visszatérő vendégeinknek eleve jelentős kedvezményeket adunk.

Tisztelettel megkérjük Önt, hogy a fent leírtakat tartsa szem előtt és ne hozzon minket kellemetlen helyzetbe a kedvezmények összevonásáról, változtatásáról való alkudozással. Bizonyára a háziorvosánál sem szokott ilyet tenni. Köszönjük megértését!

partnerlogo-osszes
konyv

Töltse le a könyvet most INGYEN!

A bngszben tiltva van a javascript hasznlata. Az rlap ellenrz funkcii nem fognak jl mkdni.


MEGGYÓGYULSZ.COM