• icon-phone

  +36-20-279-1476 DEBRECEN

  +36-20-258-4061 SZEGED

  Telefonáljon most vagy

  Meggyógyulsz.com orvos válaszol

Egyedülálló Pénz Visszafiizetési Garancia


 A Meggyógyulsz.com Egészségközpont, Európában egyedülálló módon, garanciát vállal egészségmegőrző, és egészségjobbító tanácsai, illetve a helyben végzett gyógykezelések hatékonyságára.

 

garancia-meggyogyulsz.comEz nem azt jelenti, hogy 100%-os gyógyulást garantálunk, hanem azt, hogy 100% felelősséget vállalunk a vizsgálati módszereink, terápiánk működőképességére és garantáljuk, hogy a Meggyógyulsz.com Egészségközpont Csapata mindig, minden körülmények között megtesz minden törvényileg tőle elvárhatót a betegei egészségének javítása, megőrzése érdekében.

Vállaljuk azt, hogy a részünkről ellenőrizhető, gyógyulást befolyásoló és kizárólag a mi felelősségi körünkbe tartozó helyben végzett kezelések hatástalansága esetén visszatérítjük az erre a célra elköltött összeget.

Mivel a terápiánk általában több tényezőből állhat, lehetnek táplálékkiegészítők, homeopátiás szerek, otthoni kezelések, más terápiás szakemberek módszerei, táplálkozási és életviteli tanácsok, Nonstop Doctor készülékkel végzett kezelések és helyben végzett biorezonanciás kezelések is a személyre szabott terápiás javaslatban, ezért nyilvánvalóan a terápiás javaslatnak csak azért a részéért vállalhatunk felelősséget, amely kizárólag rajtunk múlik. A terápiás javaslat azon részeiért, amelyeket nem mi végzünk el, és ellenőrizni sem tudjuk, hogy a beteg végrehajtotta-e, betartotta-e, vagy a javasolt szakemberekkel elvégeztette-e a gyógyulása érdekében, nem vállalhatunk felelősséget. Ez utóbbiak kizárólag csak a beteg felelősségi körébe tartoznak.

Mindezek tükrében Ön akkor élhet a kizárólag a kezelések árára vonatkozó garanciával, ha maradéktalanul megfogadja az Önt vizsgáló diagnosztánk javaslatait, felveszi a személyre szabott kezeléseket, előírás szerint elfogyasztja az ajánlott táplálékkiegészítőket, homeopátiás készítményeket, megfogadja az életviteli tanácsokat és elvégezteti az esetlegesen előírt külső szakembertől kérhető kezeléseket.

Ha mindezek ellenére mégsem éri el a diagnosztánk által meghatározott határidő lejártával, az általa ígért eredményt, akkor ebben az esetben, maradéktalanul visszakapja a helyben végzett kezelésekért kifizetett pénzösszeget.

A Meggyógyulsz.com Egészségközpontban dolgozó diagnosztáink valamelyike az Ön garancia érvényesítési igényének jelzéséhez legközelebb álló szabad időpontban kontroll-vizsgálatot végez, melyből azonnal kiderül, hogy a Ön tényleg betartotta-e a terápiát, és az is pontosan kiderül, hogy miért nem érez javulást az állapotában.

A garancia a vizsgálat, az ajánlott táplálékkiegészítők, homeopátiás szerek és egyéb egészségjavító módszerek árára nem vonatkozik.

A garancia érvényesítésének feltételei minden esetben a következők:
 1. A diagnoszta által előírt teljes terápia pontos betartása. (ez vizsgálattal könnyen ellenőrizhető)
 2. Kontrollvizsgálaton való részvétel.
 3. A Meggyógyulsz.com Egészségközpont azonnali tájékoztatása(legfeljebb 2 napon belül) telefonon, e-mailben vagy személyesen bármilyen váratlan, szokatlan tünet meg-jelenéséről, állapotrosszabbodásról, változásról.
 4. A garancia-igényt kizárólag Ön, tehát az általunk vizsgált és kezelt beteg nyújthatja be személyesen, vagy írásban. Az Ön esetleges akadályoztatása (csak súlyos betegség, mozgásképtelenség, elhalálozás) esetén csak az a családtag élhet garancia-igénnyel, aki jelen volt az Ön vizsgálatain és végigkísérte az Ön terápiás folyamatát, így hiteles tanúként igazolni tudja, hogy Ön a teljes terápiás javaslatot maradéktalanul betartotta.

Épp ezért javasoljuk, hogy minden kivizsgálásra kísérje el Önt valamelyik családtagja, és ő is figyelmesen hallgassa végig a vizsgálati eredmények elemzését és a terápiás javaslatot.

Mivel arra nincs lehetőség, hogy a vizsgálaton elhangzottakat szó szerint írásba foglaljuk, és a hang és videó felvétel készítését személyiségig jogok tiltják, ezért talán érdemes a családtagnak jegyzetet készítenie a terápiás javaslat hatáskörünkön kívül eső részéről. A vizsgálati eredményeket és az általunk elvégzendő kezelések adatait, továbbá a javasolt készítmények adagolását és beszerzési forrását természetesen írásban átadjuk Önnek, így tényleg csak azokat a tanácsokat érdemes lejegyezni, amelyek végrehajtása a mi hatáskörünkön kívül esik. Így nem áll fenn a veszélye annak, hogy bármilyen tanács, javaslat elfelejtődik.

A félreértések elkerülése érdekében az alábbiakban részletezzük, hogy milyen esetekben veszíti érvényét a garancia.

A garancia nem él tovább:

– Ha Ön nem szedi be a javasolt gyógykészítményeket, táplálékkiegészítőket, homeopátiás szereket (nem mindenkinek kell, személyenként változó).

– Ha Ön nem az előírt időpontban és dózisban szedi a készítményeke (nem mindenkinek kell, személyenként változó).

– Ha Ön az előírás ellenére nem, vagy nem az ajánlott ritmusban, 3 napnál nagyobb kihagyásokkal, veszi fel az ajánlott kezeléseket (nem mindenkinek kell, személyenként változó).

– Ha Ön nem hajtja végre a diagnosztánk által javasolt életviteli változtatásokat, beleértve az esetleg külső szakemberek által végzendő kezelések felvételét (pl: gyógymasszázs, théta terápia, konzultáció pszichológussal, mozgásterápiás javaslatok, táplálkozási javaslatok, pihenéssel kapcsolatos tanácsok, szükséges folyadékbevitel mennyiségi betartása…stb.)

– Ha Ön nem jön el kontrollvizsgálatra az előírt időpontban vagy az azt követő 15 napon belül.

– Ha Ön nem tájékoztatja az Egészségközpontunkat az esetleges beálló változásokról, eseményekről, melyek kihatottak egészségi állapotára, az eseményt követő 10 munkanapon belül (pl.:baleset, műtét, fertőzés, éles stresszhelyzet, lelki trauma…stb.).

– Ha diagnosztánk vizsgálatait követően másik orvoshoz fordul és összekeveri a két szakember terápiáját, vagy önkényesen eldönti, hogy melyik diagnosztától milyen tanácsot fogad el anélkül, hogy velük konzultált volna erről és egyeztette volna a terápiák kombinálhatóságát.

A Hatás-Garancia nem érvényesíthető a teljes terápiát, és a megfelelő eredményeket mutató kontrollvizsgálatot követő 30 nap eltelte után. Mivel a Meggyógyulsz.com diagnosztái nem látják, hogy a sikeres terápia követően Ön milyen életvitelt folytat tovább, milyen életkörülmények és milyen egészségkárosító tényezők hatnak az Ön egészségére, így a további egészségmegőrzéshez csak tanácsokkal tud szolgálni, de az eredmények fennmaradását nem tudja garantálni. Kizárólag Önön múlik, hogy megfogadja-e a további tanácsokat és megtesz-e mindent az elért egészségi állapot megőrzéséért.

Elállás a Hatás-Garancia vállalásától:

Amennyiben a kivizsgálás során annyira súlyos problémák derülnek ki, melyekre a vizsgálatot végző diagnoszta nem tud egyértelmű javulást garantálni, akkor elállhat a garancia vállalásától. Ezt a tényt a diagnoszta a vizsgálati eredmények elemzése során minden esetben a beteg tudtára adja.

A sikeres és zökkenőmentes együttműködésünk érdekében, kérjük alaposan tanulmányozza át Hatás-Garanciánk feltételeit, mert kizárólag ennek írásbeli elfogadása után áll módunkban elvégezni a kivizsgálást.
partnerlogo-osszes
konyv

Töltse le a könyvet most INGYEN!

A bngszben tiltva van a javascript hasznlata. Az rlap ellenrz funkcii nem fognak jl mkdni.


MEGGYÓGYULSZ.COM