• icon-phone

  +36-20-279-1476 DEBRECEN

  +36-20-258-4061 SZEGED

  Telefonáljon most vagy

  Meggyógyulsz.com orvos válaszol

Menjek? Ne menjek?

 • Azoknak, akik:
 • nem elégszenek meg a hagyományos vizsgálatokkal, hanem sokkal pontosabb és gyorsabb eredményeket akarnak,
 • fájdalom és kellemetlenségmentes vizsgálatot,
 • pontos diagnózist, hatékony kezelést szeretnének,
 • hetek, hónapok vagy évek óta szednek gyógyszert, ám javulást mégsem tapasztalnak,
 • kíváncsiak szervezetük pillanatnyi állapotára,
 • fontosnak tartják az egészségük megőrzését és meg akarják előzni komolyabb betegségek kialakulását,
 • megelégelték, hogy vizsgálatról vizsgálatra küldik őket, mégsem derül ki mi okozza problémájukat,
 • megunták, hogy naphosszat várakoznak rendelőintézetekben, és még sorra sem kerülnek.

Vizsgálatai csomagjainkról az alábbi linken tájékozódhat részletesebben: Vizsgálataink

 • Ne minket válasszon:
 • Ha csak a hagyományos orvoslásban bízik,
 • Ha idegenkedik az alternatív terápiáktól és természetes gyógymódoktól,
 • Ha nem bízik a biorezonanciás, elektorakupunktúrás, homeopátiás módszerek eredményességében,
 • Ha Ön úgy gondolja, a gyógyulás kizárólag az orvoson múlik,
 • Ha Ön úgy gondolja, életmódja nem befolyásolja egészségi állapotát,
 • Ha elutasítja a természetes, gyógyhatású készítmények használatát,
 • Ha csak a gyógyszerek hatásában bízik,
 • Ha Ön úgy gondolja, hogy egy évek óta fennálló betegségéből egy szempillantás alatt tökéletesen kigyógyulhat,
 • Ha csak tüneteit akarja csillapítani, de a betegsége valódi okára nem kíváncsi.

Igen, első lépésként meg kell fogadni a doktornő tanácsait. Második lépés a gyógyulás felé a mértékletesség betartása. (Amit a doktornő elmond, az a gyógyulás 50%-át segíti elő, ezért fontos, hogy Ön is odafigyeljen magára).

Ismerje meg a Meggyógyulsz.com módszerét!

Diagnosztikai műszereinkkel, szakképzett orvosaink és diagnosztáink szinte mindent ki tudnak deríteni az Ön szervezetéről, tetőtől talpig, kívülről befelé és belülről kifelé, akár sejt szintű mélységig. A vizsgálat mindenféle szúrás, vágás és  fájdalmas vagy kellemetlen beavatkozás nélkül, mindösszesen a kéz és a lábfej akupunktúrás végpontjain keresztül történik. A terápiás javaslatunkat alapos adatgyűjtéssel, az Ön állapotának, életvitelének, pillanatnyi élethelyzetének, korábbi életviteli tényezőinek figyelemebe vételével állítjuk össze. A műszeres mérés csak az egyik része a teljes körű kivizsgálásunknak.

A biorezonancia csak az egyik módszer a sok közül, amit doktornő alkalmaz a diagnosztizálásban. Dr. Kacsó Kornélia háziorvos, gyermekgyógyász, homeopátiás orvos és az alternatív gyógymódok gyakorló szakértőjeként 35 év tapasztalatát, valamint  az elektroakupunktúra, a Voll-módszer és más bonyolult kvantumfizikai módszerek ötvözetét alkalmazza vizsgálatai során. Maga a diagnosztikai eszköz kinézetre és egy-két módszerében hasonlít több különböző, a piacon fellehető diagnosztikai készülékre, azonban ez a komplex nem jobb vagy rosszabb, mint a többi, hanem egyszerűen csak sokkal több.

Minden, amit érdemes tudnia a Vizsgálatokról

A vizsgálatok időtartama általában 60 perc, a menedzserszűrésé 60-90 perc. A teljes körű állapotfelméréshez, a pontos diagnózis felállításához és az eredményértékeléshez legalább ennyi időre van szükség. Doktornő a vizsgálat során mindent részletesen elmagyaráz, nem maradnak megválaszolatlan kérdések, így Ön teljes képet kap egészségi állapotáról és a gyógyulási lehetőségekről. A személyre szabott terápiás javaslat ismertetésének, az Ön életvitelébe való beillesztésének időtartama a vizsgálatot követően körülbelül 30-60 perc.

Semennyit! Nem kell hosszú napokon, heteken keresztül izgulnia az eredmények miatt, nálunk ugyanis azonnal kiderül mi okozza problémáit. Kacsó doktornő a vizsgálat során azonnal értékeli az eredményeket és ezeket természetesen Önnek is elmondja. Nincsenek érthetetlen latin kifejezések, “harapófogóval” kihúzott válaszok, csakis érthető, azonnali eredmények, amelyeket a vizsgálatot követő 1 napon belül e-mailben is elküldünk Önnek.

Orvosaink legfiatalabb páciense egy 1 hónapos kisbaba volt. Tehát 0-tól 99 éves korig bárki jöhet vizsgálatra. Kacsó doktornő a gyereke számára egy speciális, teljesen fájdalommente vizsgálati csomagot is összeállított. A Komplex Gyermek Kivizsgálásról IDE kattintva olvashat bővebb információt.

Vért nem veszünk!

Szúrás nélkül készítünk teljes vérképet, a kéz akupunktúrás végpontjain keresztül, azonnali eredménnyel.

A kivizsgálás előtt ételt, folyadékot nyugodtan fogyaszthat, ez nem fogja befolyásolni a vizsgálat eredményességét.

Számunkra fontos az Ön kényelme és komfortérzete éppen ezért, ahogyan Önt sem, így más pácienseinket sem szeretnénk megváratni azzal, hogy eltolódnak a vizsgálatok, ezért kérjük érkezzen a megbeszélt időpontnál 10 perccel korábban.

Mindez  attól függ, hogy vizsgálati csomagjaink közül melyiket választja, illetve melyikre van szüksége. Ha nem sikerül kiválasztania az Önnek leginkább megfelelő csomagot, akkor sem kell elkeserednie, Orvosaink a vizsgálat előtt, az első tesztek eredményei alapján segítenek a döntésben. Vizsgálatainkról IDE kattintva bővebben is tájékozódhat.

A javasolt terápiával kapcsolatos költségeket nem tudjuk előre meghatározni, hisz az Ön állapotától függ, hogy mennyibe fognak kerülni az Ön gyógyulását szolgáló készítmények és/vagy kezelések. A kivizsgálás során kiderülő állapotának tükrében már tervezhető lesz a teljes terápia költsége.

Igen, de terminál nem áll rendelkezésre. A vizsgálat és a kezelések árát utólag tudja visszaigényelni. Az alábbi linket megnézheti, kapcsolatban állunk-e az Ön egészségpénztárával:Egészségpénztár Partnereink.

Igen, a vizsgálat elvégzését nem akadályozza, és az eredményeket nem befolyásolja az, ha Önnek pacemakere van. A kezeléseket azonban nem vállaljuk, mert a két készülék (a pacemaker és a kezelő készülék) megzavarhatja egymás működését.

Minden, amit érdemes tudnia a Kezelésekről

Nincs! Semmilyen mellékhatástól nem kell tartani.

Különböző természetes táplálékkiegészítőkkel, illetve a személyre szabott kezelőprogramok segítségével.

Minden kezelés személyre szabott. Azonban a gyors eredmény elérése érdekében egy héten legalább három alkalommal érdemes felvenni a kezeléseket.

Igen. Kattintson az alábbi linkre, és nézze meg Ön is, hogyan tud otthon kényelmesen, akár fekve, pihenés közben is gyógyulni anélkül, hogy be kellene utazni a kezelésekre. Házi kezelőkészülékünkről részletes információt itt talál:http://www.nonstop-doctor.com.

Hétvégén rendelőnk nincs nyitva, de ettől függetlenül Ön ekkor is sokat tehet egészségéért.  Aki hétvégén is szeretne gyógyulni, annak javasoljuk a Nonstop-Doctort, amellyel bárhol, bármikor kezelheti saját magát és akár családtagjait is.

Kattintson az alábbi linkre, és tudja meg Ön is, hogyan gyógyulhat otthon, kényelmesen, a hét bármely napján:http://www.nonstop-doctor.com.

Ahhoz nem csak kezelésekre, hanem életmódváltásra is szükség van.

partnerlogo-osszes
konyv

Töltse le a könyvet most INGYEN!

A bngszben tiltva van a javascript hasznlata. Az rlap ellenrz funkcii nem fognak jl mkdni.


MEGGYÓGYULSZ.COM