• icon-phone

    +36-20-279-1476 DEBRECEN

    +36-20-258-4061 SZEGED

    Telefonáljon most vagy

    Meggyógyulsz.com orvos válaszol

Hogyan működik a kezelési módszerünk?


 

Testünk minden egyes sejtje elektromágneses jeleket bocsát ki, amelyek külső energia hatására elektromos impulzussal reagálnak, vagyis kommunikálnak.

A modern orvostudomány ma már nem tudna létezni az olyan diagnosztikai eljárások nélkül, mint az EKG, EEG, EMG, amelyek a szív, az agykéreg és a vázizomzat elektromos aktivitását mérik.

A szervezet elektromos tevékenységének mérése azonban újabb korszakához érkezett:

 Biorezonancia elvét felhasználó, széleskörű  diagnosztika és terápia

 A biorezonanciás eszközök az emberi szervezet által kibocsátott finom rezgések diagnosztikai célú mérésével és gyógyászati átalakításával foglalkoznak.

Kezeléseink lényege, hogy az egészséges sejtrezgéseket támogassuk, a diszharmonikus rezgéseket pedig megszüntessük. A vizsgálat során felállított diagnózis után, a személyre szabott, több módszerrel és számos egészsgtámogató eszközből összeállított terápiás javaslattal azonnal megkezdhető a kezelés. A beteg sejteket egészséges sejtekre jellemző rezgésekkel harmonizáljuk természetes, célzott tápanyagok, gyógynövények bevitelével, életmódfejlesztéssel és a biorezonanciás terápia segítségével. A kezeléseink mellékhatások nélkül támogatják az emberi szervezet.

Kezelések menete

Első lépés: Ön eljön a megbeszélt időpontra.Kezelés a Medbiotech Diagnosztikánál

 Második lépés: A kezelést a kolléganőink végzik el. Ön mindkét kezével megfogja az  elektródákat, és az Önnek előírt, személyre szabott kezelőprogramok végigfutnak az Ön szervezetén a készülék segítségével. A kezelés biorezonanciás elven működik. Ezek a rezgések a beteg sejteket az Ön szervezetének legoptimálisabb szintjén kezdik el rezegtetni. Ennek hatására beindul a szervezet öngyógyító mechanizmusa.

Hogyan szüntetjük meg a problémái okait?

Készülékünkkel az Ön beteg sejtjeit az egészséges sejtekre jellemző rezgésekkel kezeljük, így helyrebillen szervezetének egyensúlya a betegség előtti állapotra. Ráadásul hozzásegíti az emberi szervezetet, hogy mozgósítsa öngyógyító mechanizmusát, természetesen a testtel és a lélekkel harmonizálva.

Ez olyan, mint a biorezonanciás kezelés? Olyan, mint a Voll-féle műszer? Olyan, mint az IBR-System? Olyan, mint a Nelson?

FONTOS! A biorezonancia csak az egyik módszer a sok közül, melyet alkmazunk az Ön egészségnek helyreállítására. Orvosaink, szakértőink a homeopátia és számos más alternatív gyógymód mellett  az elektroakupunktúrát (EAV= Voll-módszert) és más bonyolult kvantumfizikai módszerek ötvözetét alkalmazzák a kezelések során.

A diagnosztikai eszközeink kinézetre és egy-két módszerükben hasonlítanak több különböző, a piacon fellelhető diagnosztikai készülékre, azonban ezek a módszerek nem jobbak vagy rosszabbak, mint a többi, hanem egyszerűen csak sokkal többről van szó.  Amíg a hasonló készülékek csak 1-2 módszert alkalmaznak a diagnózisok felállításában, addig a Meggyógyulsz.com Egészségközpont számos különböző módszerrel tudja megerősíteni a diagnózisokat, így jóval megbízhatóbb.

A biorezonancia kezelés időtartama és ára:

Egy kezelés 15-30 percet vesz igénybe.  Egy kezelés ára: 5500 Ft.

partnerlogo-osszes
konyv

Töltse le a könyvet most INGYEN!

A bngszben tiltva van a javascript hasznlata. Az rlap ellenrz funkcii nem fognak jl mkdni.


MEGGYÓGYULSZ.COM