• icon-phone

  +36-20-279-1476 DEBRECEN

  +36-20-258-4061 SZEGED

  Telefonáljon most vagy

  Meggyógyulsz.com orvos válaszol


Kivizsgálásunkkal nem csak a betegségek tüneteit vizsgáljuk, hanem feltárjuk problémáinak kiváltó  okait!!! A vizsgálat után azonnal személyre szabott, többszintű terápiát állítunk össze Önnek, így Ön a gyógyulásához vezető megoldással a kezében sétál ki rendelőnkből.

 

teljes-kivizsgalas-meggyogyulsz.comOrvosaink és szakértőink a Biorezonancia, a Homeopátia, a Mágnesrezonancia, az új Germán Medicína, a Homotoxikológia, a Biofeedback, Herbológia, a legmodernebb táplálkozástudományos felfedezések, az indiai Ayurveda, a Hagyományos Kínai Orvoslás mellett az elektroakupunktúrát (EAV=Voll-módszer), és más kvantumfizikai, illetve ősi gyógyító módszerek ötvözetét alkalmazzák a vizsgálatok és kezelések során. 

Diagnosztikai eszközeink kinézetre és egy-két módszerükben hasonlítanak több, a piacon fellelhető diagnosztikai készülékre, azonban a Meggyógyusz.com módszer-kombinációja nem jobb vagy rosszabb, mint a többi, hanem egyszerűen csak sokkal több.  Amíg a hasonló készülékek csak 1-2 módszert alkalmaz a diagnózisok felállításában, addig a Meggyógyulsz.com számos különböző módszerrel tudja megerősíteni a diagnózisokat, így jóval megbízhatóbb és sokkal nagyobb az esély a gyógyulásra.

Mennyire pontos a módszer?meggyogyulsz.com-pontossag

A ma ismert diagnosztikai eljárások (vérkép, MR, ultrahang,CT, tükrözések…stb.) 65-70% megbízhatók a nyilvánosan elérhető, hviatalos WHO (Világegészségügyi Szervezet)- adatok szerint. A Meggyógyulsz.com vizsgálati módszereinek különleges ötvözése lehetővé teszi a széles körűbb eredményt!

De ez a különlegesen ötvözött technológia szakértőink egyedi tudásával együtt sem tévedhetetlen! Ahogy egyetlen gép és egyetlen ember sem az!

 

Meggyógyulsz.com módszer az egész testet és lelket vizsgálja. Diagnosztikai folyamataink során figyelembe vesszük:

 • az Ön életviteli szokásait,
 • életkörülményeit,
 • aktuális élethelyzetét,
 • foglalkozásából adódó egészsgügyi rizikófaktorokat,
 • lelki alkatát,
 • a gyógyulását támogató és
 • akadályozó tényezőket,
 • egész testének működését,
 • a szükséges anyagok hiányát és
 • a mérgező anyagokból adódó túltelítettséget,
 • az élősködők Önre gyakorolt negatív hatását és
 • még számtalan elengedhetelenül fontos tényezőt.

 

Ezért módszerünk rendkivül körültekintő, sok esetben felülmúlja az ultrahang-, labor-, illetve endoszkópos vizsgálatokat hatékonyságát.  

Mindehhez csupán a kéz és a lábfej akupunktúrás végpontjain keresztül, illetve a külső testi jeleket vizsgálva, alapos kommunikációval jutunk el, és mindezt szúrás, vágás, rosszullét nélkül tesszük. Alapos módszerünk segítségével az egészséges állapottól való legkisebb eltérés is jól azonosítható, így már akár a súlyos tünetek megjelenése előtt 2-3 hónappal előre jelezhetők a komoly betegségek is!

Hogyan szüntetjük meg problémái okait?

Módszereink

Kezeléseink során az Ön beteg sejtjeit az egészséges sejtekre jellemző rezgésekkel stimuláljuk, a megfelelő tápanyagok és harmonizáló rezgések segítségével. Ez a különleges módszer-kombináció hozzásegíti az emberi szervezetet, hogy mozgósítsa öngyógyító mechanizmusát, természetesen a testtel és a lélekkel harmonizálva.  

 

Tudja, hogyan zajlik egy vizsgálat?

Rácz Lívia a Holisztikus egészségvédelem szakértője most elmondja. Kattintson  a lejátszás gombra és hallgassa meg.
Dr.Kacsó Kornélia elmondja, hogyan gyógyulhat meg módszerünkkel!

 

A modern orvostudomány nem tudna létezni az olyan diagnosztikai eljárások nélkül, mint az EKG, EEG, EMG, amelyek a szív, az agykéreg és a vázizomzat elektromos aktivitását mérik. A szervezet elektromos tevékenységének mérése azonban újabb korszakához érkezett, ez pedig a Biorezonanciás elven működő diagnosztika és terápia.


A biorezonancia terápia az emberi szervezet által kibocsátott rezgések diagnosztikai célú mérésével és gyógyászati átalakításával foglalkozik. Ennek a terápiás eljárásnak a kifejlesztésében nagy segítségre voltak a világ minden táján végzett nemzetközi kutatások.Pl: Japán, Kína, Oroszország, Ukrajna, USA, India neves kutatóinak fáradhatalan munkássága.

partnerlogo-osszes
konyv

Töltse le a könyvet most INGYEN!

A bngszben tiltva van a javascript hasznlata. Az rlap ellenrz funkcii nem fognak jl mkdni.


MEGGYÓGYULSZ.COM